Nogle gange har man bare lyst til noget, som både er lækkert og sundt til frokost. Et godt bud på det kunne være denne tærte med laks og spinat.
Denne opskrift er lavet med en bund der er egnet til lchf og keto livsstil, men hvis du hellere vil have en tærte med en almindelig bund kan du bruge opskriften på tærtebund fra broccolitærten her på bloggen.
10 g PoFiber
100 g fedtreduceret sesammel
1 æg
150 g smør
40 g hørfrø
Smuldr smør i mandelmel, pofiber og sesammel. Ælt sammen med æg og hørfrø.
Rul dejen ud mellem 2 lag bagepapir eller pres dejen ud i formen.
Forbages i 10 min ved 200 grader.
Fyld:
400 g fersk laks i tern
200 g spinat, optøet
3 æg
250 g hytteost
1tsk salt
1 tsk peber
Fordel laksetern og spinat over bunden.
Pisk æggene let sammen med salt og peber. Rør hytteosten i og hæld den ud over tærtebunden så den er jævnt fordelt.
Bag i yderligere 30 min ved 200 grader.
Lad tærten hvile 5-10 min inden den serveres, så samler den sig lidt.
Server fx med en lækkert salat ved siden af.
Kommentarer
Send en kommentar