Egentlig er jeg ikke den helt store tilhænger af amerikaniseringen, hvor vi tager flere og flere af de oversøiske mærkedage til os. Men jeg har nu alligevel overgivet mig lidt til den sukkersøde valentines day og lavet disse mazarintærter i fine røde hjerteforme. Nok mest som en undskyldning for at bage kage, selv om ingen af os egentlig har godt af det. 😄
Opskrift til 8 fine små mazarintærterMarzarinbund:
65 g marcipan
65 g sukker
65 g blødt smør
1 æg
15 g glutenfri fin melmix (kartoffelmel kan også bruges)
8 alu muffinsforme
Ovnen tændes på 200 grader. Marcipan rives fint og røres med sukker. Piskes sammen med æg og smør. Mel røres i til sidst.
Dejen fordeles i formene og bages i 10 min.
Kransekage:
100 g marcipan
50 g flormelis
1 æggehvide
8 tsk hindbærsyltetøj
Marcipan brækkes i små stykker og piskes med flormelis og æggehvide. Dejen hældes i en sprøjtepose med en mellem stjernetylle. Kransekagemassen sprøjtes rundt på kanten af mazarinbunden og der fyldes en tsk hindbærsylt i midten.
Bages yderligere 7 min ved 200 grader varmluft til kransekagen er gylden.
Kagerne stilles på køl et par timer inden servering.
Opskrift til 8 fine små mazarintærterMarzarinbund:
65 g marcipan
65 g sukker
65 g blødt smør
1 æg
15 g glutenfri fin melmix (kartoffelmel kan også bruges)
8 alu muffinsforme
Ovnen tændes på 200 grader. Marcipan rives fint og røres med sukker. Piskes sammen med æg og smør. Mel røres i til sidst.
Dejen fordeles i formene og bages i 10 min.
Kransekage:
100 g marcipan
50 g flormelis
1 æggehvide
8 tsk hindbærsyltetøj
Marcipan brækkes i små stykker og piskes med flormelis og æggehvide. Dejen hældes i en sprøjtepose med en mellem stjernetylle. Kransekagemassen sprøjtes rundt på kanten af mazarinbunden og der fyldes en tsk hindbærsylt i midten.
Bages yderligere 7 min ved 200 grader varmluft til kransekagen er gylden.
Kagerne stilles på køl et par timer inden servering.
Kommentarer
Send en kommentar