Omelet med tomat og bladselleri

Lækker morgenmad sådan en blæsende onsdag morgen.
Ja ja, jeg ved godt det ikke er alle forundt med hverdagsfri, men så kan man jo nyde det på en lørdagmorgen som en afveksling fra det sædvanlige weekend rundstykke.
Og  som en ekstra bonus får man jo brugt nogle af de rester af grøntsager som ligger og triller rundt i bunden af køleskabet. Omeletter er nemlig en fantastisk måde at få brugt den sidste rest af hvad der nu er i køleskabet.

Er du ikke til varm morgenmad fungerer denne omelet også fint som frokost toppet op med en lækker salat.


Til 2 personer

3 æg
10-15 cherrytomater
2 stilke bladselleri
salt og peber
olie til stegning

Panden opvarmes med olien til medium varme.
Cherrytomater og bladselleri skylles godt i koldt vand. Skær tomaterne i halve og bladsellerien i skiver. Steg grøntsagerne let møre i olien uden at de tager for meget farve - skru evt lidt ned for varmen.
Pisk æggene sammen med lidt salt og peber og hæld over de stegte grøntsager og lad stege ved svag til medium varme indtil den er gennemstegt.

Anret på to tallerkner og drys evt. med purløg eller andre friske krydderurter efter ønske.

Har du ikke en rest bladselleri der ligger, så prøv i stedet at smide lidt løg eller hvad du nu ellers har i køkkenet op i panden.


Kommentarer